algemeen


familiedrukwerk
handelsdrukwerk
horecadrukwerk
promotiedrukwerk
geboorte
geschenkdozen
huwelijk
kerkboekjes
overig


prijzen

Relatiegeschenken bedrukken

Wist u dat u bij drukkerij De Markies ook terecht kunt voor het bedrukken van uw relatiegeschenken ?           

Of het nu gaat om kleine, of grote oplagen. Of u de bedrukking in 1 kleur of in full colour wenst en of het om een stift, calculator of ander weggevertje gaat. Het maakt ons allemaal niet uit. De enige voorwaarde is eigenlijk, dat het te bedrukken oppervlak enigszins vlak is en niet dikker dan 5 cm. Boekjes, blikjes, stiften, doosjes, aanstekers, USB-sticks en ga zo maar door. We bedrukken ze graag voor u. Met behulp van onze digitale printer zijn uw relatiegeschenken in een handomdraai voorzien van uw logo, afbeelding of tekstbedrukking.

In onze eigen drukkerij bedrukken we vele materialen. Denk hierbij aan diverse typen kunststof en plastic, maar ook metaal, hout, glas, etc. bedrukken wij graag voor u door middel van de zeefdruktechniek.

 

oktober 2014< Terug naar het overzicht

WIJ: Drukkerij De Markies, van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen, Kijk Reclame en Drukkerij Duopress bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 


 
 
© Drukkerij Markies 2018
Website door DigiConcept
   drukwerk    ons team    disclaimer    terms    privacy